online
rádióhallgatás
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


személyi jövedelem adójának 1% a Mária Rádió számára
SZJA 1% a Mária Rádió számára

 Jó helyre kattintott, ha azon gondolkozik, hogy

  • szeretne Szűz Mária követőinek segíteni;
  • keresi a katolikus egyház 1 százalékhoz tatozó egyházi technikai számát, mely 0011;
  • ha 1 százalék felajánlás esetében a Mária Rádió Közhasznú Egyesületre gondolt.

Miért?

Ha 1 százalék felajánlással támogathatja a Mária Rádió Közhasznú Egyesületet egy olyan médium működését segíti, mely Szűz Mária életéből véve a példát, a katolikus egyház tanításának megfelelően, Jézusra mutat.

Talán eddig is támogatott bennünket? Nagyon szépen köszönjük. Amit most kérünk az Önnek nem kerül külön pénzébe. Az 1 százalék, amit felajánlás révén kaphatunk, ha Ön nem rendelkezik róla, akkor az államnál marad.

Mit kell tennie a fölajánláshoz?

Ha papír alapon, saját maga adja be szja adóbevallását, akkor csak annyit, hogy a mintának megfelelően tölti ki az egy százalékról rendelkező nyomtatványt és azt nyújtja be a NAV-nak. Ide kattintva  töltheti le a mintául szolgáló nyomtatványt. Ha az Ön munkaadója készítette el az adóbevallását, akkor is e fenti nyomtatványt kell kitöltenie, majd azt egy lezárt borítékba kell tennie. Utána a lezárt borítékra rá kell írnia az adóazonosító jelét. Végül úgy kell aláírnia a lezárt borítékot, hogy aláírása keresztezze a borítékon a lezáró csíkot. Ha elektronikusan vallja be adóját, akkor szüksége lehet az alábbi adatokra.

Mi a Márai Rádió Közhasznú Egyesület azon adata, amely az 1 százalék adó fölajánláshoz kell?

Az adószám: 19385226-1-19

Mire fordítjuk a felajánlott pénzt?

A Mária Rádió Szűz Mária és Szent József módjára, Jézus érdekében felelősen gazdálkodik minden bevételével. Fönntartjuk és fejlesztjük a Mária Rádiót, melyhez technikai eszközökre van szükségünk. Műsorainkat önkénteseink készítik, de egy kis stábnyi, állandó alkalmazottunk is van.

Köszönjük minden régi és új hallgatónknak a figyelmet és figyelmességet, amellyel segíti a Mária Rádió működését. Isten kedveli a jókedvű adakozót!

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu